NekHernia

Nekkraag of halskraag kopen bij nekhernia?

Heeft u een nekhernia? Dan is het belangrijk dat de de nek regelmatig steun krijgt van een nekbrace. Zo geeft u rust aan de spieren en wervels. Onderzoek van de Universiteit van Amsterdam bevestigde recent dat een halskraag het meest effectief is bij een nekhernia en de pijnklachten dus het snelst zal verminderen.

Waar een nekkraag kopen?

Bij Podobrace vindt u een overzicht van de beste nekkragen voor een nekhernia. De halskragen die zij aanbieden zijn uitgebreid getest en worden door specialisten en medici beschouwd als de absolute top. De webshop van Podobrace werkt snel: bestel voor 18u en de producten worden de volgende dag reeds bij u thuis geleverd.

GM Medical Nekkraag

De GM Medical Nekkraag / Halskraag / Nekbrace is één van de beste nekbraces van dit moment en staat vooral bekend om zijn extreem hoge comfort, optimale pasvorm en optimale stabiliteit, steun en bescherming. Bestel hier.

Push Med Nekbrace

De Push Med Nekbrace wordt door vooraanstaande specialisten gezien als één van de effectiefste van dit moment. Deze nekbrace wordt door ons dan ook speciaal aanbevolen. Bestel hier.